Små, fina stunder hemma

Jobb och jobb och jobb… Det är ungefär allt jag har ägnat mig åt senaste veckorna. Fullt upp hela dagarna, och så lite övertid på det. Skyndat mig hem och kramat min son hårt, hårt. Så glad och tacksam att han är frisk (förutom en liten förkylning), och att han lever.

Förra veckan lyckades jag dock pricka in min lediga dag när det var dags för babysim. Åh, så mysigt det är att bada med den här lilla skrutten. Han älskar det, dyker utan problem, och fattar när han ska hålla andan, så att han inte får kallsupar.

img_20160905_113732

Lite läskigt är det dock att hoppa i från kanten, men så snart han är i vattnet igen strålar han som en sol och sprattlar med hela kroppen.

img_20160905_113737

Jag kan verkligen rekommendera babysim till alla som själva gillar att simma, och som vill ge sina barn vattenvana!

I helgen hade maken gjort våfflor när jag kom från jobbet. Han tog med sig ett gammaldags våffeljärn från stugan för några veckor sedan. Ett sådant där som man värmer på spisen, och får vända på efter en stund. Vackra våffelhjärtan blev det. Vi åt upp alltihopa, lillen klämde i sig tre stycken i ett nafs.

img_20160910_182748

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *