Semester, utfärder och en stor liten kille

I förrgår kväll kom vi hem efter elva dagar hemifrån. Mitt i värmeböljan i början av juli packade vi bilen full och åkte till sommarparadiset i Småland. Med skogen inpå knuten, kor som idisslar i hagarna och en stilla sjö ett par kilometer bort. Här njöt vi av tystnaden och lugnet. Inga måsten eller borden. Bara vi, och bebisen som ville amma minst varannan timme dygnet runt. Långsamma promenader i skogen och runt “lilla rundan”. Ingen tv eller internetuppkoppling. Bara en gammal grammofonspelare och en radio.

DSC_1011

Sen körde vi vidare norrut och hälsade på min familj. De dagarna blev desto mer intensiva. Vi träffade familj, släkt och vänner. Gick på bröllop och poolparty. Promenerade på stan och tittade på konstutställning utomhus.

Open Art

Open Art

Algot sov gott i bilen nästan hela vägen, mer än 100 mil på elva dagar. Nu börjar han också klara sig lite längre stunder utan mat, då och då. Och jag klarar mig hyfsat bara jag får sova ett par tretimmarspass varje natt. Han är dock en liten kille med stor aptit. När han föddes vägde han 2970 g. Idag, en månad och två dagar senare väger han 4350 g. Bröstmjölk är bra grejer. Och den ammande mamman är konstant hungrig som en varg!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *