Sängen

Vi har ett väldigt litet sovrum. Där har vi, förutom vår säng, klämt in en rejäl garderob längs hela ena väggen, och en stor bokhylla längs en annan vägg. Utöver det får det inte plats någonting, bara precis så mycket golvyta att vi kommer in i rummet. Det är så trångt att inte ens en spjälsäng får plats, om vi inte möblerar om och tar bort någonting.

Min händige man har därför låtit kreativiteten flöda och byggt en säng till Algot. Den har tre höga sidor, med en öppen långsida mot min säng, så att vi lätt kommer åt varandra på natten, jag och lillen. Nyfödda bebisar har ju stort behov av närhet och vår bebis är inget undantag. Större delen av natten vill han ligga alldeles intill eller till och med på mig. Dessutom ammar han någon eller några gånger varje natt.

Därför är det väldigt praktiskt med den här sängen, där vi kan ligga alldeles intill varandra och ändå i varsin säng. Och jag slipper lyfta honom över någon sängkant när jag ska flytta honom från den ena sängen till den andra. Dessutom är den färggladare och mer fantasifull än de flesta andra bebissängar.

Jag måste också säga att det går mycket bättre än jag trodde att sova med en liten bebis tätt intill. Jag som är så lättväckt och annars inte ens kan hålla min man i handen utan att störas, jag sover faktiskt helt okej med vår nya lilla familjemedlem vid min sida.

IMG_4877

IMG_4878

IMG_4881

DSC_1114-2

IMG_4886

3 kommentarer

    1. Eller hur! Hur bra som helst. =)
      Välkomna hit att ta er en titt, både på sängen och på bebisen! Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *