Såld!

En stor del av förra veckan ägnades åt städning och rensning i lägenheten. I söndags och måndags hade vi visningar. Efter söndagens visning var vi hoppfulla, flera stycken hade kommit och några hade uttryckt någon form av intresse. Men efter måndagens visning sjänk hoppet lite, bara en person hade kommit, och var lite tveksam. Inget bud hade lagts.

DSC_1864

DSC_1884

DSC_1888

Men igår hörde en person av sig och ville se lägenheten. Sedan hörde en person av sig som varit på en av visningarna och la ett bud. Efter några vändor fram och tillbaka och ytterligare en visning på tisdagen, så accepterade vi budet som lagts. Och redan på kvällen skrev vi kontrakt. Så nu är lägenheten såld! Vi är mycket nöjda, och lättade. Nu ska vi ladda om och börja planera för flytten.

Om dagarna innan visningarna innebar jobb, jobb och jobb (inte nog med allt städande, vi har dessutom haft en förkyld och febrig bebis, med allt vad det innebär av gnälliga dagar och mer eller mindre sömnlösa nätter), så har dagarna då visningarna pågått inneburit vila. Vi bodde hos mina svärföräldrar ett par nätter, för att slippa städa igen och igen. Vi har blivit så ompysslade, så det kändes som rena semestern. Som vanligt har Algot njutit av att vara allas fokus och av att få krama farmor och farfar flera dagar i rad.

4 kommentarer

  1. Grattis!
    Ser fram emot att ha er lite närmare och möjligheten att träffas bli lite lättare.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *