Kalas kalas kalas

Här kommer ett litet livstecken från mig. Senaste månaden har jag inte hunnit med bloggen alls. Främst för att vi kalasat så fasligt mycket. Men också för att jag varit rätt trött. Algot har de senaste veckorna varit i en fas där han behöver mer närhet igen, bl.a. vill han amma en massa på natten. Just nu ammar han “bara” tre gånger, om vi har en bra natt. Dessutom har tand nummer tre och fyra kommit fram (den natten sov vi nästan ingenting) och han har varit förkyld. Men nu känns det som att det börjar gå åt rätt håll igen.

Första helgen i februari hade vi dop för Algot, i kyrkan här i Östra Grevie. Efteråt passade vi på att slå ihop tre kalas i ett, och hade kombinerat dop-, 35-års- och inflyttningskalas. Mina föräldrar och min syster med familj var här i flera dagar. Jons föräldrar och alla systrarna med familjer kom, och några av våra vänner. Och vips blev det ungefär femtio gäster, varav hälften var barn. Flera av gästerna hade med sig tårta, så det blev en härlig tårtbuffé med tio olika tårtor. Vi åt tårta i nästan en vecka, innan allt var slut.

Algot fick så fina presenter. Bl.a. fyra (!) barnbiblar. Men otroligt nog fyra olika, anpassade för olika åldrar, så vi behåller alla fyra, så får vi lite variation i läsningen genom åren.

DSC_2526

Och den här underbara tavlan, som min pappa målat. Är så stolt och fascinerad över min pappa, som plöstligt, för bara ett par år sedan, började måla, och nu gör sådana här konstverk!

Helgen därpå firade jag min 35-årsdag, betydligt stillsammare, med bara mina två grabbar. Vi åkte in till Malmö och åt lunch och fikade. Så mysigt!

Chokladmoussetårta!!

Chokladmoussetårta!!

Och helgen som gick var vi i Örebro och firade mammas 60-årsdag. Först lagade vi mat ett par dagar, för att åstadkomma en rejäl medelhavsbuffé. Och sedan, på lördagen, firades födelsedagen storslaget med omkring femtio gäster även där (medelåldern var lite högre på det här kalaset, dock).

DSC_2596

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *