Kalas igen

Kalasen avlöser varandra i våra familjer i år. Härligt, tycker jag, som älskar att fira vad som firas kan, tillsammans med människor som jag tycker om! Igår var det svärmors tur att fira sin 70-årsdag.

Vi hjälptes åt att styra ihop en israelisk buffé med spännande och goda rätter, som falafel, shwarmakyckling, lammgryta, tabouleh, hummus, simanimsallad och en massa annat gott. Till efterrätt ett gäng tårtor och goda kakor.

DSC_3055

Stressnivån i fredags kväll var tämligen hög i vårt kök, när ett av mina bidrag blev så här:

DSC_3054

obakade och kladdiga muffins, samt kladdiga och brända muffins. Min käre make tyckte ändå att muffinsarna smakade gott, eftersom han gillar kaksmet… Tack, för ditt stöd! Men det finns ju kakor i affären också, så vi löste det på vägen till kalaset.

Algot, som också gillar festligheter och trevliga människor, var på ett strålande humör hela dagen, och njöt av uppmärksamheten som följer med att vara yngst i en skara av 15 barnbarn och ungefär lika många vuxna. Tänk att vi får ha en så härlig familj, kände mig så tacksam hela dagen!

I natt sov vi som stockar allihopa, skönt det, för natten innan var vi vakna med gråtande bebis en timme. Hoppas på lugna nätter nu framöver, för nu är jag gräsänka några dagar, medan Jon är borta på jobbuppdrag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *